I així va començar Letherbee-encara que no sense una mica d’ajuda dels seus amics i veïns de Chicago, “que és més important, la comunitat mai va dubtar a comprar ampolles per als seus llars, bars, i restaurants! Es necessita un poble per criar un nen i el meu fill és una destil·leria “, diu Brenton. A partir del seu Gin original, Brenton i l’equip de Letherbee va passar a embotellar una selecció de ginebres casa d’temporada, l’absenta en edat de barril i licors.
Avui en dia, les begudes de Letherbee són part de la tendència creixent dels joves potable de l’edat. És un retrocés als mètodes de producció d’una era més lent, i un que Brenton espera es mou contra la tendència “artesanal” per mantenir fidel a l’esperit original de la beguda. Un d’aquests casos és Besk de Letherbee, la seva variant casa d’Malört, un amarg suec de tipus licor d’aiguardent. Si bé és un tret infame caigut a Chicago bars-ressaca literal de la Swedish-immigració que està potser poc conegut a l’estranger. “Algunes persones en aquesta comunitat han mantingut una passió pels licors amargs tradicionals. Com un bevedor curiós, sempre es vol provar el que està a l’ampolla vell i polsegós amagada a la cantonada fosca de la barra “, diu amb afecte del descobriment.

Era una mena de curiositat que els van portar a establir a Berlín. “He visitat la ciutat cada any des que tenia 17 anys!”, Diu Brenton. El 2015 la Font Letherbee es va obrir a Mitte, Berlín. És “la nostra seu central, sala d’exposició, galeria, espai per a esdeveniments,” diu Brenton. sentiments de producció lenta similars estan creixent aquí a Berlín, una ciutat palpitant amb empreses independents, i hi ha un paral·lelisme entre les dues ciutats. “La similitud més important entre Chicago i Berlín és que tots dos són prou barats per a joves artistes i prou emocionant per als joves artistes. Però Berlín s’està convertint ràpidament a la capital cosmopolita d’Europa! ”

Nadiu de Chicago i bàrman Celina Casa Dzyacky, que es va reunir Brenton mentre es treballa en un restaurant de la granja a la taula de tornada a Chicago, barrejat còctels netes i clàssiques per a una reunió FVF de temporada a Berlín. Al menú eren beuratges sense pretensions com “Corpse Reviver,” una barreja de 48% de ginebra prova i l’absenta en bóta amb un toc de llimona. Amb un equip en moviment, a mitjans de la beguda admissió de Celina: “Viatjar t’inspira per reunir nous ingredients” és perfectament lògic. La seva pròpia creació del “Thai Derby” una barreja de Genmaicha infon Letherbee, xarop d’estrelles d’anís i mel, calç i angostura és només un dels resultats. El viatge és sens dubte una nota feta a través dels esperits, molts d’ells impregnats dels rics matisos salats, dels productes botànics, remuntant-des del temps de Brenton a la finca incloent el ginebre, coriandre, cardamom i canyella.
Quant a la següent branca brollar de la destil·leria, “Estem construint un petit espai en una antiga botiga a l’altra banda del carrer de casa meva”, diu Brenton, “Crec que estem cridant l’LetherB & B. Serà un acollidor lloc de reunió per a fer festes, i posar en espectacles. Hem de seguir treballant d’aquesta connexió Berlín-Chicago! “Sembla que hem tingut només una petita mostra del que està per venir.